Szállítás

SZÁLLÍTÁS
GLS csomagküldő szolgálattal szállítatok.
A szállítás ára a csomag méretétől függ.
GLS szállításról itt:

https://gls-group.eu/HU/hu/rendszeres-csomagfeladas/szallitas-menete/csomag

Kérésre, megbeszélés után a Magyar Postával is küldöm a küldeményt.



ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT (GDPR)

Tóthné Herner Rita (a továbbiakban: Adatkezelő) tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adatok védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos és tisztességes adatkezelésre.
Az Adatkezelő adatai:
Név: Tóthné Herner Rita
Adószám: 75669966-1-22
Az Adatkezelő a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat minden esetben a hatályos magyar és európai jogszabályoknak és etikai elvárásoknak eleget téve kezeli, minden esetben megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a megfelelő biztonságos adatkezeléshez szükségesek.
A jelen szabályzat a következő hatályos jogszabályok alapján került kialakításra:
• 1995. évi CXIX. tv. a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
• 2001. évi CVIII. tv. az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
• 2008. évi XLVIII. tv. a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
• 2011. évi CXII törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
• 2016/679/EU Rendelet (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK Rendelet hatályon kívül helyezéséről
Az Adatkezelő vállalja a Jelen szabályzat egyoldalú betartását és kéri, hogy ügyfelei is fogadják el a szabályzat rendelkezéseit. Az adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy az adatvédelmi szabályzatot megváltoztassa, ez esetben a módosított szabályzatot nyilvánosan közzéteszi.

Az Adatkezelő tevékenysége:
Az adatkezelő művészeti, festői, grafikai, írói, meseírási, mesemondási tevékenységet végez, kézműves foglalkozásokat tart. Ennek támogatására honlapot üzemeltet, továbbá megvásárolható foglalkoztató füzeteket, kiadványokat készít A megrendelt áru kézbesítéséhez, számlázáshoz további szükséges személyes adatokat (név, cím, telefonszám) kezel, tárol és továbbít.

ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK
Szabályzatunkban az adatvédelmi szakkifejezések a következő jelentéssel bírnak:
Személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet.
Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adat - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez.
Tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatának kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adat törlését kéri.
Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adat kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az Adatfeldolgozóval végrehajtatja.
Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adaton végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adat további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése.
Adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele.
Nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele.
Adattörlés: az adat felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállítása többé nem lehetséges.
Adatmegjelölés: az adat azonosító jelzéssel ellátása annak megkülönböztetése céljából.
Adatzárolás: az adat azonosító jelzéssel ellátása további kezelésének végleges vagy meghatározott időre történő korlátozása céljából.
Adatmegsemmisítés: az adatot tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése.
Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve, hogy a technikai feladatot az adaton végzik.
Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely szerződés alapján - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján kötött szerződést is – adatok feldolgozását végzi.
Adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége.
Harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval.
EGT-állam: az Európai Unió tagállama és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más állam, továbbá az az állam, amelynek állampolgára az Európai Unió és tagállamai, valamint az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban nem részes állam között létrejött nemzetközi szerződés alapján az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam állampolgárával azonos jogállást élvez.
Harmadik ország: minden olyan állam, amely nem EGT-állam.
Adatvédelmi incidens: személyes adat jogellenes kezelése vagy feldolgozása, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés.
Rendelet: 2016/679/EU Rendelet (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK Rendelet hatályon kívül helyezéséről


ADATKEZELÉSI ALEPELVEK
Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett hozzájárul, vagy azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete elrendeli.
Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Az adatkezelésnek minden szakaszban meg kell felelnie e célnak.
Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig.
A személyes adatok akkor továbbíthatók, valamint a különböző adatkezelések akkor kapcsolhatók össze, ha az érintett ahhoz hozzájárult, vagy törvény azt megengedi, és ha az adatkezelés feltételei minden egyes személyes adatra nézve teljesülnek.
Személyes adat az országból – az adathordozótól vagy az adatátvitel módjától függetlenül – harmadik országban lévő adatkezelő vagy adatfeldolgozó részére akkor továbbítható, ha ahhoz az érintett kifejezetten hozzájárult, vagy azt törvény lehetővé teszi, és a harmadik országban az átadott adatok kezelése, illetőleg feldolgozása során biztosított a személyes adatok megfelelő szintű védelme.
Kötelező adatkezelés esetén az adatkezelés célját és feltételeit, a kezelendő adatok körét és megismerhetőségét, az adatkezelés időtartamát, valamint az adatkezelő személyét az adatkezelést elrendelő törvény vagy önkormányzati rendelet határozza meg.
Törvény közérdekből – az adatok körének kifejezett megjelölésével – elrendelheti a személyes adat nyilvánosságra hozatalát. Minden egyéb esetben a nyilvánosságra hozatalhoz az érintett hozzájárulása, különleges adat esetében írásbeli hozzájárulása szükséges. Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg. Az érintett hozzájárulását megadottnak kell tekinteni az érintett közszereplése során általa közölt vagy a nyilvánosságra hozatal céljából általa átadott adatok tekintetében.
Az érintett kérelmére indult eljárásban a szükséges adatainak kezeléséhez való hozzájárulását vélelmezni kell. Erre a tényre az érintett figyelmét fel kell hívni.
Az érintett a hozzájárulását az Adatkezelővel írásban kötött szerződés keretében is megadhatja a szerződésben foglaltak teljesítése céljából. Ebben az esetben a szerződésnek tartalmaznia kell minden olyan információt, amelyet a személyes adatok kezelése szempontjából az érintettnek ismernie kell, így különösen a kezelendő adatok meghatározását, az adatkezelés időtartamát, a felhasználás célját, az adatok továbbítását, adatfeldolgozó igénybevételét. A szerződésnek félreérthetetlen módon tartalmaznia kell, hogy az érintett aláírásával hozzájárul adatainak a szerződésben meghatározottak szerinti kezeléséhez.
A személyes adatok védelméhez fűződő jogot és az érintett személyiségi jogait – ha törvény kivételt nem tesz – az adatkezeléshez fűződő más érdekek, ideértve a közérdekű adatok nyilvánosságát is, nem sérthetik.

AZ ADATKEZELÉS ALAPJAI
Az Adatkezelő a tevékenységei során a személyes adatok kezelése minden esetben törvényen vagy önkéntes hozzájáruláson alapul. Egyes esetekben az adatkezelés, hozzájárulás hiányában egyéb jogalapon vagy a rendelet 6. cikkén nyugszik.
Kezelt adatok:
Termékek, kiadvány kézbesítésénél: Név, cím, telefonszám
Adatkezelés célja:
Termékeim, kiadványaim kézbesítése

Az Adatkezelő tevékenységéhez az alábbi Adatfeldolgozók közreműködését és szolgáltatásait veszi igénybe:
Fizetéshez szükséges adatfeldolgozók:
az OTP Bank rendszere
Cégjegyzékszám: 01 10 041585
Székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
ADÓSZÁM:10537914-4-44
Honlap: www.otp.hu
Továbbított adatok köre: vásárló neve, email címe, vásárolt termék neve és ára, fizetés végösszege.
Külső Adatfeldolgozók:
Magyar Posta Zrt.
Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
Adószám: 10901232-2-44
Cégjegyzéksz.: 01-10-042463
Honlap: www.posta.hu
Továbbított adatok köre: felhasználó neve, irányítószáma és címe, számlázási név és cím, szállítási név és cím, csomagfelvételi név és cím, utánvét összege.

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft
Székhely: 2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2.
Cégjegyzéksz.: 13-09-111755
Adószám: 12369410-2-44
Továbbított adatok köre: IP cím, felhasználó neve, telefonszám, e-mail cím, irányítószám, szállítási cím és név, csomagfelvételi cím és név, bankszámlaszám, GLS futár részére küldött maximum 30 karakter hosszú üzenet.
Az adattovábbítás célja: termék szállítása, utánvét díj beszedése

Legújabb termékem: Házszám

44870727461633528201.jpg
Rendelés, egyedi házszámot festek. Lakkozott, korrózióvédelemmel ellátott vaslemezre. Egyedi elképzelésed alapján elkészítem a tervet. Elfogadásod után, már festem is. Több réteg lakkot kap. 2-3 hét határidővel készül el.
 

Manóhatározó

16436604611555343391.jpg
Ritánti: Manóhatározó! Megismerheted gyermekeddel a Manók különös világát.Együtt időzhettek a térkép segítségével ebben a birodalomban. Időzzetek Manó birodalomban!
 

Manóhatározó

25700766341552321117.jpg
Előkészületben a Manóhatározó! Már a nyomdában. Nemsokára együtt határozhatja meg anya-apa és a gyerkőc a manókat. Mert, hogy sosem lehet tudni, hátha találkozol egy manóval!
 

Egy neked, egy nekem

19462757921537643865.jpg
Különleges Adventi Kalendárium és mesekönyv. Tudom, a szülők is szeretik a meséket, ezért minden második mese nekik is szól! 24 mesével sok színes illusztrációval és feladatokkal.
 

Ritánti Kiállítás Megnyitó

23562883211522770100.jpg
Szeretettel várok minden érdeklődőt április 21.-én 16:00 -órakor Kiállításom megnyitójára. Cím: Szigetvár Széchenyi utca 98-104. A Malomkert Kiállítótermében.
 

Új mese: A három pillangó

33342428951512592359.jpg
Már nemcsak saját meséket készítek el kavicsmeseként. Akár kedvenc klasszikus mesédből is lehet Kavicsmese, amit gyermekeidnek mesélhetsz!
 

Facebook: Ritánti Kavicsai

74240395631506350040.jpg
Megtalálsz a Face bookon is, Ritánti Kavicsai a munkaoldalam neve. Itt is várom like-olásaidat, hozzászólásaidat. Rendeléseket mindkét oldalon fogadok.
 

Márton Nap a Malomkertben

81366240681511726353.jpg
Október 11.-én Malomkerti Márton Napon kavicsmeséltem. Nagy meglepetésemre nekem is meséltek a gyerekek :) Köszönöm Sárának és Bendegúznak a szép meséket!
 

Sára

62431327791511726711.png
 

Vendel nap Magyarlukafa

73696536111507830167.jpg
 

Bendegúz

49798364351511726676.png
 

Életmese 2015

95358092831506354027.jpg
2015.06..09.- Az életmese pályázaton különdíjat kaptam. A Parlamentben vehettem át, Novák Katalin államtitkár asszony és Soltész Miklós államtitkár úr adta át. Életmesék azaz igaz családi történetek a Kárpát-medencéből című kötetben jelent meg. A kép a díjátadó után készült
 

Igaz mese magamról...

Igaz Mese magamról Hol volt hol nem volt, volt egy három gyerekes boldog anyuka, aki felnevelte gyermekeit, azok kirepültek, mint a fecskék. Az anyukának rengeteg ideje maradt és elkezdett gondolkodni mit is kezdjen ezzel a temérdek-sok idővel... Megszületett ez a Web oldal, ahol megtekinthetők és vásárolhatók - a már cseppet sem unatkozó anyuka - munkái, alkotásai. Megtekinthetők még más portálokon is. Nézz utána, kívánom, hogy Neked is érdekes és változatos legyen az életed! www.tothrita7.meska.hu facebook: Ritánti kavicsai A Helyi Termék Magazin Országos folyóirat II. évfolyam 2. számában Tinuszné Bói Magdolna cikket írt Végvári mesék címmel, melyben kavicsmeséim is bemutatásra kerültek. Az MTV 1. Magyar gazda című műsorában, a Szinergia egyesületről szóló kisfilmben is bemutatkoztam, bemutathattam Kavicsmeséimet.
 

Életmese 2016

30973773281506354431.jpg
2016 nyarán ismát bekerültem az Életmese kötetbe. Emlékek szobája című mesémmel.
 

Magyar Játéktársaság

87824829331506354505.jpg
A nyáron mégegyszer Budapesten jártam a Kiss Áron Magyar Játék Társaság meghívására. A dálelőtti program keretében bemutattam Kavicsmeséimet.
 

Irodalmi Rádió

17943752471506359429.jpg
2016 szeptemberében az Irodalmi Rádió meghívására, hivatalos voltam az Év meséje djátadójára. Nagyapa mindent tudott c. mesém oklevelet kapott.
 

Miniatúra Fesztivál

24382506511506359799.jpg
2015 novemberében a Budapesten megrendezett Miniatúta Fesztiválon részt vehettem három munkámmal.
 

Felolvasóest Garbó kiadó

70932972721506359977.jpg
2016.06.01.-én Mese felolvasás a Mesélő című mesekönyvből. Garbó Kiadó meghívottjaként a Lila Köd Könyves Kávézóban.
 

Montázsmagazin

28883939601506360500.jpg
2016.05.19. " Tavasz lett újra" c festménypályázaton, a Montázsmagazin rendezésében, a 25 legjobb közé válogatták be Napfényben - Zsenge tavasz c. festményemet.